Viva Credit Pareri 2024 – Credite de până la 3000 lei fără costuri? – Recenzii și Opinii Despre Viva Credit

Viva-Credit-Pareri

Viva Credit Pareri – Credite de până la 3000 lei fără costuri?

Viva Credit Pareri: Află ce spun clienții despre experiența lor cu Viva Credit! Descoperă opiniile reale ale utilizatorilor, evaluările serviciilor și detalii despre creditele rapide oferite de Viva Credit. Citește recenzii despre dobânzi, termene de rambursare și beneficiile unui împrumut de la această instituție financiară nebancară. Informațiile te vor ajuta să iei o decizie informată și să înțelegi mai bine cum funcționează Viva Credit.

1. Prezentare generală Viva Credit

Sumă maximă creditată 3.000 lei pentru creditele rapide și 20.000 lei pentru linia de credit
Dobândă zilnică pentru creditul rapid 0 % pentru clienții noi și 1.2 % pentru clienții existenți
Dobândă zilnică pentru linia de credit 0.4 %
Perioadă de rambursare 5 – 30 zile creditul rapid, 12 luni linia de credit
Debitarea directă a datoriei de pe card Da
Posibilitate de plată numerar Da, la punctele de lucru fixe și la instituțiile bancare partenere
Puncte de lucru fixe Da
Vârsta minimă a aplicantului 20 ani
Venit minim 500 lei

2. Cine este Viva Credit?

 • Viva Credit IFN se remarcă ca prima companie din România specializată în credite pentru salarii, aparținând grupului de instituții financiare nebancare care desfășoară activități profesionale de creditare conform reglementărilor legale în vigoare.
 • Inregistrata atat in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei, sub numarul RG-PJR-41-110267/2010, cat si in Registrul Special al Bancii Nationale a Romaniei, sub numarul RS-PJR-41-110103/2018, Viva Credit IFN își propune să ofere soluții financiare convenabile și rapide pentru nevoile urgente ale clienților.
 • Viva Credit se remarcă prin oferirea de credite rapide cu sume cuprinse între 100 și 20.000 lei, acordate pentru perioade flexibile de rambursare între 5 și 30 de zile. Cu o dobândă competitivă de 1.2% pe zi, aceasta se aplică doar asupra sumei efectiv utilizate, oferind transparență și eficiență în gestionarea finanțelor personale.

viva_credit_pareri

3. Avantajele Viva Credit

Beneficiile oferite de Viva Credit includ:

 • Absența comisioanelor de analiză, acordare, administrare sau rambursare anticipată, garantând condiții clare și transparente pentru clienți.
 • Procesarea integrală a cererilor de creditare online, asigurând rapiditate și accesibilitate.
 • Oportunitatea pentru clienții noi de a accesa primul credit rapid cu dobândă 0% în primele 30 de zile, demonstrând flexibilitate și oferindu-le o perioadă de adaptare avantajoasă.
 • Exonerația de solicitarea de garanții sau giranți, facilitând accesul la serviciile financiare.
 • Posibilitatea de a rambursa la scadență doar 10% din suma utilizată, plus dobânda acumulată, însă este recomandat să se restituie cât mai mult sau chiar întreaga sumă pentru a evita acumularea de dobândă în exces.
 • Aprobarea împrumutului în maxim 15 minute, iar suma este disponibilă în cont în doar 2 ore.
 • Procesarea cererilor de creditare și în zilele de sâmbătă, asigurându-le clienților flexibilitate în gestionarea nevoilor financiare.
 • Diversitate în opțiunile de rambursare, fie prin card, virament bancar sau numerar la orice casierie BCR.

vivacredit_0_dobanda

👉 APLICĂ ACUM

4. Cerințe necesare pentru a accesa împrumutul Viva Credit

Pentru a beneficia de serviciul Viva Credit, trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

 • Vârsta minimă: Trebuie să ai cel puțin 20 de ani pentru a aplica pentru un împrumut Viva.
 • Cetăţenie: Trebuie să fii cetăţean român şi să oferi o copie a cărţii de identitate valabile.
 • Venituri stabile: Este necesar să se furnizeze dovada unui venit lunar constant, care poate proveni din salariu, pensie sau alte surse, cum ar fi dividende sau venituri din chirii. Această dovadă poate fi obținută prin prezentarea fișelor de plată, extraselor bancare sau a altor documente relevante.
 • Cont sau card bancar: trebuie să aveți un cont bancar sau un card pentru a facilita procesul de transfer și rambursare a datoriilor.
 • Extras de cont: Fiecare solicitant trebuie sa depuna un extras de cont corespunzator, privind conturile de salariu, pensie, etc., pentru autentificarea informatiilor financiare.
 • Adresă de contact validă: Este esențial să aveți un număr de telefon mobil și o adresă de e-mail valide, astfel încât să puteți fi contactat pentru mai multe informații și comunicare.

Aceste condiții asigură accesul la serviciile de credit prestate de Viva Credit, creând condiții favorabile pentru un proces de creditare rapid și convenabil.

Spre deosebire de alte instituții financiare, Viva Credit nu impune restricții cu privire la scorurile negative ale Biroului de Credit.

Nu va trebui să aduceți nicio formă de garanție pentru suma împrumutului sau să oferiți un garant.

viva_credit_recenzii

5. Viva Credit – dobanda

Pentru primul împrumut cu o durată de 30 de zile, Viva Credit oferă o dobândă de 0%. Începând cu al doilea împrumut, Viva Credit aplică o dobândă fixă de 1.2% pe zi pentru sumele cuprinse între 100 și 20.000 lei. Această dobândă este percepută doar pentru suma efectiv utilizată, asigurând astfel transparență și predictibilitate în ceea ce privește costurile împrumutului.

6. Viva Credit – Pași pentru a solicita un împrumut

Iată pașii simpli pe care trebuie să îi urmezi pentru a solicita un împrumut Viva Credit:

Pasul #1:

vivacredit_ro

Pasul #2:

 • Alege suma pe care o dorești și vei vedea clar costurile asociate împrumutului. Apasă butonul “Aplică Acum” și completează formularul cu informațiile tale personale.
 • În cazul în care ești deja client și ai accesat anterior un împrumut Viva Credit, doar intră în contul tău existent utilizând funcția de login specifică – Viva Credit login.

Pasul #3:

 • Încarcă documentele necesare, cum ar fi o copie a buletinului și un extras de cont.
 • Echipa Viva Credit va examina solicitarea ta și îți va furniza un răspuns în cel mai scurt timp posibil, estimat la 15 minute.
 • Odată ce cererea este aprobată, suma împrumutată va fi transferată în contul bancar specificat de tine în formular, în decurs de 2 ore.

7. Viva Credit Rambursare – Viva Credit Plata

Rambursarea unui credit Viva Credit este simplă și flexibilă, având la dispoziție patru modalități de plată:

 • Debit direct: Dacă ai un card bancar asociat contului tău online, IFN-ul va retrage automat suma împrumutată și dobânzile aferente la data scadentă.
 • Card bancar: Poți efectua plata folosind cardul bancar asociat contului tău.
 • Transfer bancar: Puteți face transferul de la orice bancă, utilizând ordinul de plată, către unul dintre conturile Viva Credit.
 • Numerar la orice casierie BCR: Ai opțiunea de a plăti în numerar la oricare dintre casieriile BCR.

8. Viva Credit în comparație cu alte IFN-uri

Viva Credit Viaconto IFN CreditPrime
20 ani 20 ani 22 ani
3.000 lei pentru creditele rapide și 20.000 lei pentru linia de credit 4000 lei 10000 lei
0.4 % 1 % atât pentru clienții noi cât și pentru cei existenți 0 % pentru clienții noi și între 0.5 și 0.99 % pentru clienții existenți
5 – 30 zile creditul rapid, 12 luni linia de credit 5 – 30 zile 30 zile cu dobândă 0 și până la 24 luni ca linie de credit

9. Viva Credit contact

Viva Credit ro pune la dispozitia clientilor urmatoarele date de contact:

 • Email: suport@vivacredit.ro
 • Telefon: 021 303 0080/ 0372 402 500

 

10. Viva Credit Pareri – Întrebări frecvente

Ce se întâmplă dacă nu plătesc la timp?

 • Indiferent că ești client nou sau vechi orice întârziere în achitarea datoriilor va implica acumularea de dobânzi penalizatoare. Aceste penalități sunt stabilite la 1.2% pe zi pentru creditele rapide și 0.4% pe zi pentru linia de credit.
 • Pe lângă aceasta, depășirea termenului de 30 de zile de la scadență va duce la raportarea situației tale către Biroul de Credit, implicând automat includerea numelui tău în lista celor rău-platnici.

Cum se efectuează o închidere cont Viva Credit?

Dacă dorești să închizi contul la Viva Credit, va trebui ca mai întâi de toate să îți achiți toate datoriile. Apoi, contactezi departamentul de Relații cu Clienții și depui o cerere pentru oprirea serviciului.

11. Sfat pentru tine – Viva Credit Pareri

 • Nu împrumutați mai mult de 25 până la 30 la sută din venitul tău lunar.
 • Este esențial să examinați cu atenție contractul de împrumut, inclusiv toate condițiile și cheltuielile legate.
 • Acordați atenție comisioanelor menționate în contract.
 • Este posibil să fie necesare și alte documente dacă este inclus în categoria instituțiilor care acordă credite doar cu buletinul.
 • Pentru an evita încălcarea termenului de scadență, fii atent la graficul de rambursare. Informați-vă despre consecințele întârzierii plății.

încheiere

Prin intermediul serviciilor oferite de Viva Credit, poți beneficia de două opțiuni financiare:

 • O linie de credit pentru nevoi personale, cu o limită de până la 20.000 lei, pe o perioadă de 12 luni, având o dobândă de 0.4% pe zi.
 • Un credit rapid cu sume de până la 3.000 lei, caracterizat de dobânzi variabile, începând de la 0% și ajungând la 1.2% pe zi. Aprobarea se realizează în 15 minute, iar banii sunt transferați în cont în maxim două ore.

Aceste opțiuni pot fi de mare ajutor în situații de urgență financiară, cu condiția să fie înțelese, utilizate în mod responsabil și rambursate la termen.

Te-am convins?

👉Aplică pentru un împrumut VivaCredit aici!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *