Despre Noi

logo-creditateonline

  • Creditare Online, se axează pe împrumuturi rapide online, oferind o gamă variată de instituții financiare, atât bancare, cât și nebancare, ce acordă credite cu aprobare 100% online.
  • Scopul nostru este să combinăm informațiile despre credite cu educația financiară, pentru a oferi utilizatorilor noștri o înțelegere completă a procesului de creditare și a riscurilor implicate. Încă de la început, ne-am dorit să creăm un mediu atractiv care să ofere atât informații despre credite, cât și educație financiară.
  • Ne străduim să oferim informații corecte și precise despre toate tipurile de credite disponibile în România, indiferent de scorul de credit al solicitantului. Credem că toată lumea merită acces la informații utile despre împrumuturi, indiferent de situația lor financiară.
  • În acest sens, oferim comparații și idei despre diferitele tipuri de împrumuturi, de la cele rapide până la cele online, pentru a ajuta oamenii să înțeleagă mai bine opțiunile lor financiare. Suntem printre puținele bloguri care acoperă o gamă largă de împrumuturi, inclusiv creditele până la salariu și creditele online.
  • Scopul nostru este să ajutăm persoanele care sunt respinse pentru un împrumut sau un card de credit să înțeleagă motivele respingerii și să găsească soluții pentru a obține creditul de care au nevoie. Într-o perioadă în care accesul la serviciile financiare este vital, ne mândrim să oferim comparații inovatoare și accesibile, actualizate săptămânal.
  • Blogul nostru oferă comparații concise și clare, astfel încât oricine să poată înțelege pe deplin procesul de creditare. Credem că educația financiară este cheia pentru accesarea unui împrumut în condiții avantajoase, și ne străduim să oferim resurse și informații relevante în acest sens.