CreditPrime pareri 2024 – 0% dobândă în primele 30 de zile! – Merita sa imprumutam de la ei?

CreditPrime-pareri

CreditPrime pareri – 0% dobândă în primele 30 de zile! – Merita sa imprumutam de la ei?

CreditPrime Pareri: Descoperă tot ce trebuie să știi despre CreditPrime, unul dintre cele mai apreciate IFN-uri de pe piața românească. Află cum funcționează împrumuturile rapide oferite de CreditPrime, ce avantaje aduc pentru clienții noi și existenți, și cum poți beneficia de dobânda 0% pentru primul împrumut. Citește părerile clienților și experiențele lor pentru a lua o decizie informată.

1. Prezentare generală CreditPrime 

Prezentare generală CreditPrime
Sumă maximă creditată 10000 lei
Dobândă zilnică 0 % pentru clienții noi și între 0.5 și 0.99 % pentru clienții existenți
Perioadă de rambursare 30 zile cu dobândă 0 și până la 24 luni ca linie de credit
Debitarea directă a datoriei de pe card Da
Posibilitate de plată numerar Da, la orice sucursală BCR
Puncte de lucru fixe Nu
Vârsta minimă a aplicantului 22 ani
Venit minim 500 lei

2. Cine este Credit Prime?

Credit Prime este o soluție de împrumut rapid oferită de Ecofinance IFN S.A. Platforma se remarcă pe piață prin performanță, simplitate, accesibilitate și ușurință în utilizare.

În plus, Credit Prime este una dintre instituțiile financiare nebancare care își propune să construiască relații pe termen lung bazate pe încredere cu toți utilizatorii serviciului său de împrumut rapid. Similar altor instituții de microfinanțare, promite procesarea eficientă a cererilor de împrumut și utilizează tehnologii avansate pentru a facilita accesul rapid la serviciile de împrumut.

creditprime_ro_pareri

3. Avantajele Credit Prime

 • Beneficiați de o dobândă de 0% dacă sunteți un client nou și solicitați un credit de până la 10.000 lei. După aceasta, vă puteți bucura de o dobândă zilnică extrem de rezonabilă, variind între 0,5% și 0,99%, în funcție de suma pe care o împrumutați.
 • Perioada de rambursare pentru creditul cu dobândă 0% este de 30 de zile. Pentru cei interesați, există posibilitatea de a transforma împrumutul într-o linie de credit cu o durată de 24 de luni.
 • Cu opțiunea de plată instantanee, clienții eligibili pot primi banii imediat, pe orice card Visa sau Mastercard, indiferent de zilele de odihnă sau sărbătorile legale.
 • Creditul poate fi accesat de oriunde, oricând, 100% online.
 • Un aspect distinctiv al Credit Prime este operațiunea sa fără intermediari sau brokeri, eliminând necesitatea garanțiilor și a codebitorilor.

4. Cerințe necesare pentru a accesa împrumutul

Pentru a solicita un credit, primul pas esențial este să creezi un cont personal pe platforma CreditPrime. Ulterior, trebuie să îndeplinești câteva cerințe fundamentale:

 • Vârsta și Cetățenia: Trebuie să ai minimum 22 de ani și să fii cetățean român, având în posesie o carte de identitate validă.
 • Venit Constant: Trebuie să poți demonstra că beneficiezi lunar de un venit stabil.
 • Istoric de Creditare Pozitiv: Este important să ai un istoric de creditare pozitiv, ceea ce înseamnă că ai accesat anterior produse financiare și le-ai achitat la termenele stabilite.
 • Cont Bancar: Este necesar să deții un cont bancar, ideal cu un card asociat. Alternativ, poți alege să te deplasezi la o sucursală BCR pentru a primi suma de bani solicitată.

De menționat că nu se va lua în considerare scorul de la Biroul de Credit în evaluarea cererii tale. CreditPrime pune accentul pe criterii precum istoricul de plată și capacitatea actuală de rambursare pentru a asigura o experiență de creditare echitabilă și accesibilă.

5. Linia de credit și ratele dobânzii de la CreditPrime

 1. Linia de credit oferită de Credit Prime vine cu o limită maximă de 10.000 de lei, disponibilă pentru o perioadă generoasă de 24 de luni. Ca beneficiar al acestei linii de credit, primele 30 de zile vin cu o dobândă zero, oferindu-ți un start avantajos.
 2. Credit Prime îți pune la dispoziție o linie de credit între 200 și 10.000 de lei, pentru 24 de luni. Metodele de primire a banilor sunt flexibile, fie direct pe cardul tău Visa sau MasterCard, în contul curent sau în numerar la ghișeele BCR, în funcție de preferințele tale.
 3. După aprobarea limitelor liniei de credit, ai libertatea de a face retrageri oricând, respectând soldul disponibil. În cazul clienților noi, dobânda rămâne la zero în primele 30 de zile, inclusiv pentru prima retragere și până la data scadentă inițială. Poți beneficia de acest avantaj dacă plătești, la prima scadență, cel puțin suma minimă de pe extrasul de cont. DAE oscilează între 445.27% și 2.236,12%, în funcție de suma pe care o accesezi.

6. Exemplu de calcul – CreditPrime

Iata un exemplu de calcul pentru o linie de credit Credit Prime:

 • Suma creditată: 1.000 lei
 • Durata creditării: 1 an
 • Dobânda: 2.759 lei
 • Rata anuală efectivă (DAE): 2130%
 • Total de rambursat: 3.760 lei

7. Documente necesare pentru a obține un împrumut CreditPrime

Pentru a utiliza serviciile CreditPrime, primul pas esențial este crearea unui cont pe platforma lor online. Acest proces implică încărcarea unei imagini a ID-ului pentru verificare.

În plus, CreditPrime poate solicita și documente suplimentare pentru a vă confirma veniturile, cum ar fi:

 • Adeverinta de venit primita in luna precedenta
 • Tichete de pensie
 • Bulonul final de salariu
 • Extras de cont care reflectă detaliile salariului de luna trecută
 • Alte documente justificative legate de veniturile regulate sau periodice primite

Această procedură asigură transparența și stabilește un cadru solid pentru evaluarea și aprobarea cererii dumneavoastră de credit.

8. Credit Prime – Pași pentru a solicita un împrumut

Metoda de aplicare pentru un imprumut este online, asemenea celor mai multe IFN-uri. Poti accesa imprumutul de pe pagina web a IFN-ului, urmand cei 5 pasi de mai jos:

Pasul 1:

 • Vizitează website-ul creditprime.ro și utilizează instrumentul de calcul virtual pentru a alege suma și perioada dorită pentru împrumut. 👉 Creditprime Website
 • Apoi, apasă pe butonul “Aplică acum”
creditprime_pareri

👉 APLICĂ ACUM

Pasul 2: 

 • În acest etapă, vei fi direcționat către pagina formularului, unde vei furniza informațiile personale necesare.
 • Cererea ta de împrumut va fi supusă unei analize, iar răspunsul va fi transmis în câteva minute (cu excepția zilelor de weekend, când durata poate fi puțin mai mare).
 • Ulterior, un reprezentant Credit Prime te va contacta pentru a discuta mai în detaliu.

9. Credit Prime Rambursare – Credit Prime Plata 

Credit Prime oferă diverse opțiuni flexibile pentru rambursarea creditului:

 1. Rambursare automată: Dacă ați optat să primiți suma împrumutată pe cardul personal, rambursarea se poate realiza automat.
 2. Plata online: Utilizând cardul bancar, puteți efectua plata direct din contul dvs. de client prin intermediul platformei online.
 3. Transfer bancar: Puteți opta pentru transfer bancar, fie de la ghișeele băncii, fie prin serviciul de Internet Banking.
 4. Plata în numerar: Se poate realiza la ghișeele BCR pentru a vă facilita rambursarea în numerar.
 5. Rambursare anticipată: Credit Prime permite rambursarea împrumutului înainte de data scadenței, fără a percepe comisioane sau penalități. Pentru aceasta, este necesar să depuneți o solicitare prin e-mail sau să contactați compania telefonic.

Credit Urgent Online 2 Min – Împrumut urgent – banii în cont în 15 min!

10.CreditPrime în comparație cu alte IFN-uri

CreditPrime Viva Credit Viaconto IFN
22 ani 22 ani 20 ani
10000 lei 3.000 lei pentru creditele rapide și 20.000 lei pentru linia de credit 4000 lei
0 % pentru clienții noi și între 0.5 și 0.99 % pentru clienții existenți 0.4 % 1 % atât pentru clienții noi cât și pentru cei existenți
30 zile cu dobândă 0 și până la 24 luni ca linie de credit 5 – 30 zile creditul rapid, 12 luni linia de credit 5 – 30 zile

11. CreditPrime Pareri – Întrebări frecvente

Odată aprobat, cât timp va dura să primesc împrumutul meu?

Posibilitatea de a primi împrumutul variază în funcție de opțiunea de primire selectată:

 • Transfer Bancar: Suma aprobata poate ajunge în contul tău într-un interval de timp cuprins între 1 și 3 ore, cu un maxim de 24 de ore, în funcție de programul de recepționare a plăților al băncii tale.
 • Eliberare Numerar la Sucursalele BCR: Procesul de eliberare a sumei în numerar la ghișeele BCR poate dura între 1 și 3 ore, dar nu mai mult de 24 de ore de la aprobarea împrumutului, respectând orarul de funcționare al băncii.

Ce se întâmplă dacă nu plătesc la timp?

Credit Prime oferă clienților săi posibilitatea de a utiliza serviciul de prelungire a termenului în situația în care întâmpină dificultăți în a-și rambursa creditul la data stabilită. Prin această facilitate, termenul de rambursare poate fi extins cu 7 zile, condiționat de plata unui comision în valoare de 49 lei.

Această opțiune de prelungire poate fi utilizată de către clienți de cel mult 3 ori în cadrul unei singure solicitări și nu mai mult de 10 ori pe durata unui împrumut. Cererea de prelungire poate fi depusă direct din contul clientului, până cel târziu la data scadentă, iar activarea serviciului are loc odată cu intrarea comisionului în contul IFN-ului.

Prin extinderea termenului de rambursare, suma împrumutată și dobânda aferentă rămân neschimbate, iar calculul dobânzii este suspendat pentru zilele ulterioare scadenței.

Important de menționat este faptul că neplata la termen poate afecta istoricul de credit înregistrat la Biroul de Credit al clientului, având consecințe asupra condițiilor preferențiale oferite. Firma își rezervă dreptul de a iniția măsuri legale pentru recuperarea sumelor restante.

12. Sfat pentru tine – CreditPrime Pareri

În încheiere

Credit Prime oferă posibilitatea de a accesa o linie de credit cu sume cuprinse între 200 și 4.000 de lei, pentru o perioadă de până la 24 de luni. În situația rambursării pe o perioadă de doi ani, rata anuală efectivă (DAE) atinge un interval între 1284,71% și 2291,96%. Pentru clienții noi, avantajul constă în dobânda zero în primele 30 de zile.

Te-am convins?

Aplică pentru un împrumut CreditPrime aici!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *