AXI Card Pareri 2024 – Card de credit IFN cu limita de până la 4.000RON, dobanda 0.2% – Experiențe și Recenzii ale Utilizatorilo

AXI-Card-Pareri

AXI Card Pareri – Card de credit IFN cu limita de până la 4.000RON, dobanda 0.2% – Experiențe și Recenzii ale Utilizatorilo

AXI Card Pareri: Descoperă tot ce trebuie să știi despre AXICard! Citește pareri reale ale utilizatorilor, află detalii despre avantaje și dezavantaje, și vezi dacă AXICard este potrivit pentru tine. Informează-te acum!

1. Prezentare generală AXI Card

Sumă maximă creditată 3000 lei inițial, 6000 lei ulterior, dacă sunt achitate datoriile la timp
Dobândă zilnică 0.2 % atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți
Perioadă de rambursare Până la șase luni
Taxe administrare cont, emitere card etc. 0 lei
Debitarea directă a datoriei de pe card Da
Posibilitate de plată numerar Da, la ghișeele băncilor BCR
Vârsta minimă a aplicantului 18 ani
Venit minim 500 lei

2. Cine este AXI Card?

 • AXI Card reprezintă un card de credit furnizat de AXI Finance IFN S.A., o instituție financiară nebancară înființată în 2015, specializată în furnizarea de servicii de creditare.
 • Această companie este parte a grupului financiar Management Financial Group (MFG) și a intrat pe piața din România în 2017, prin lansarea cardului de credit AXI – un instrument de plată versatil.
 • MFG administrează un portofoliu divers de modele de afaceri de succes în domeniul împrumuturilor pentru consumatori, împrumuturilor pentru întreprinderi mici și mijlocii, cardurilor de credit, afacerilor digitale și altor servicii financiare alternative.

axicard_pareri

AXI Card reprezintă o soluție complexă, îmbinând avantajele unui credit rapid cu funcționalitățile unui instrument de plată.

Caracteristicile distinctive ale cardului de credit AXI includ:

 • Card Mastercard Contactless: Cu o limită generoasă de până la 4.000 de lei.
 • Accesibil și Ușor de Obținut: Poate fi solicitat convenabil online sau telefonic, cu livrare la domiciliu.
 • Valabilitate Internațională: Poate fi utilizat în orice loc din lume.
 • Retragere Numerar Simplă: Posibilitatea de a retrage bani de la orice bancomat din țară.
 • Gratuitate și Durabilitate: Cardul este complet gratuit când nu este utilizat activ și rămâne valabil timp de doi ani de la data emiterii.
 • Aprobare și pentru Clienții cu Istoric Negativ: Șansele de aprobare sunt reale și pentru cei cu un istoric negativ de creditare, condiționate de analiza financiară.
 • Credit Circular: În contrast cu un imprumut tradițional, AXI Card reprezintă un credit circular, furnizând fonduri exact când sunt necesare, dacă este gestionat corespunzător.

3. Tipuri de imprumuturi AXI Card

Limita creditului variază în funcție de categoria solicitantului:

 • 4.000 RON pentru primul credit acordat;
 • 1.000 RON pentru pensionarii cu decizie nerevizuibilă pe caz de boală;
 • 1.000 RON pentru pensionarii cu decizie revizuibilă pe caz de boală;
 • 1.200 RON pentru solicitantii de credit cu vârsta sub 25 de ani (limita aplicabilă sub 25 de ani);
 • 1.000 RON pentru solicitantii de credit cu contract pe perioadă determinată, cu excepția angajaților din domeniul militar, management, contracte bazate pe proiect, educație, învățământ și personal medical (limita aplicabilă persoanelor peste 25 de ani).

4. Avantajele AXI card

Avantajele cardului AXI sunt remarcabile:

 • Dobândă Competitivă: AXI oferă una dintre cele mai atractive rate de dobândă printre instituțiile financiare nebancare din țară. Dobânda standard este de doar 0.2% pe zi sau 6% pe lună pentru cei care își achită la timp obligațiile financiare.
 • Flexibilitate în Dobândă: Pentru cei care achită doar suma minimă, dobânda rămâne accesibilă, la doar 0.5% pe zi, iar pentru cei care nu fac plăți timp de o lună, aceasta este de 0.83% pe zi.
 • Retrageri Fără Comisioane: Un beneficiu semnificativ al cardului AXI este absența comisioanelor la retragerea numerarului de la bancomate. În plus, dobânda nu se majorează odată cu retragerile, spre deosebire de alte carduri de cumpărături.
 • Zero Costuri Adiționale: AXI Card elimină orice taxe suplimentare. Nu există taxe de administrare, comisioane de acordare sau de emitere card, iar transportul cardului este complet gratuit.
 • Notificări în Timp Real: Beneficiezi de notificări gratuite prin SMS de fiecare dată când se efectuează o plată cu cardul, asigurându-ți controlul și siguranța tranzacțiilor tale.
 • Gestionare Online: Contul tău este complet gestionabil online. De la plata facturilor AXI Card la solicitarea unei noi linii de credit, toate pot fi realizate cu ușurință prin intermediul contului tău online.

5. Documentele Esențiale pentru obținerea AXI Card

Pentru a aplica pentru un card AXI, trebuie să îndepliniți anumite criterii:

 • De ani: Trebuie să ai între 18 și 70 de ani.
 • Venituri stabile: Este necesar un venit stabil, verificabil și recurent, cum ar fi un contract de muncă, pensie sau contract de închiriere.
 • Valabilitatea cărții de identitate: Trebuie sa fii cetatean roman si cartea de identitate trebuie sa aiba valabilitate minim 3 luni de la data solicitarii Cardului AXI.

Dacă aceste condiții sunt îndeplinite, documentele necesare pentru obținerea unui card AXI sunt:

 • Carte de identitate.
 • Documente de venit, în funcție de situația dumneavoastră specifică.

6. AXI Card dobanda

 • De la prima utilizare a cardului și până la sfârșitul perioadei de plată după data utilizării, se aplică o dobândă de 0,2% pe zi sau 6% pe lună asupra sumei utilizate din limita de credit.
 • După această perioadă, dobânda la suma utilizată va fi calculată diferit, în funcție de comportamentul de plată al clientului și de suma de plată în fiecare perioadă de plată.
 • Rata fixă ​​a dobânzii și plata minimă lunară de 15% din limita de credit acordată.
 • Valoarea DAE este de 86,92% cu condiția ca obligațiile să fie plătite corespunzător conform contractului de credit.

7. Suma minima de plata AXI Card

Opțiuni minime de plată și rambursare cu cardul AXI:

Este important să se țină cont de următoarele aspecte:

 • Suma minimă de plată a cardului AXI: Această sumă reprezintă 15% din limita de credit, nedepășind obligația totală de plată a lunii corespunzătoare. Această sumă trebuie plătită la data plății lunare, asigurând plata sumei minime datorate.
 • Rambursare flexibilă: De asemenea, puteți plăti rate lunare mai mari în funcție de bugetul dvs. și de dorința de a achita împrumutul mai rapid.
 • Rata minimă a dobânzii de plată: Dacă alegeți să plătiți doar suma minimă în cursul lunii, se va aplica rata actuală a dobânzii de 0,5%/zi (15%/lună) pentru a calcula limita de credit pentru suma istorică utilizări și sume restante. .
 • Suma minimă plătită nu este suficientă pentru a acoperi rata: Este important de reținut că suma minimă plătită nu este suficientă pentru a acoperi rata. În special pentru cardurile de credit, cardurile AXI necesită plăți minime care asigură doar continuitatea și capacitatea de achitare a datoriilor acumulate.

8. Pași pentru înregistrarea pentru cardul de credit AXI?

Iată cum poți obține un Axi Card în doar câțiva pași simpli:

Pasul #1: Acceseaza site-ul AXI Card și completezi formularul de aplicare cu datele tale personale 👉 AXI Card Website

axicard_ro

👉 APLICĂ ACUM

Pasul #2: După preaprobarea creditului, primești un link esențial pentru a efectua o verificare electronică a identității tale.

Pasul #3: Apeși pe butonul “Verifică Identitatea”, urmat de “Sunt de Acord”, după ce ai parcurs termenii și condițiile referitoare la prelucrarea datelor tale biometrice.

Pasul #4: Faci o poză cărții tale de identitate.

Pasul #5: Realizezi o poză tip Selfie.

Pasul #6: Primești un mesaj care confirmă finalizarea cu succes a procesului de identificare electronică.

Pasul #7: Semnezi electronic contractul de credit și contractul pentru emiterea și utilizarea cardului AXI, accesând link-ul primit prin SMS.

9.  AXI Card Plata 

Rambursarea sumelor utilizate de pe cardul de credit AXI este un proces simplu și convenabil. Prin parteneriatul cu BCR, ai la dispoziție diverse opțiuni de plată:

 • Plată Online AXI Card: Această metodă este considerată cea mai simplă și accesibilă. Poți realiza plăți de oriunde te-ai afla, folosind aplicația AXI RO și un card de debit asociat contului tău unde îți încasezi veniturile lunare.
 • Debitare Automată: Optând pentru această variantă, IFN poate debita automat suma datorată din contul tău personal.
 • Ghișeele Sucursalelor BCR: Dacă nu ai un card bancar, poți plăti sumele datorate la ghișeele sucursalelor BCR, efectuând viramente către contul IBAN asociat cardului AXI.
 • Transfer Bancar: Poți efectua plata AXI Card prin transfer bancar de la banca ta către contul BCR al cardului de cumpărături.
 • Bancomate BCR: Plata AXI Card fără a avea un cont poate fi efectuată la orice bancomat BCR.

10. AXI Card contact

În cazul în care întâmpini dificultăți în timpul procesului de aplicare sau ai întrebări, echipa Axi Card este disponibilă pentru a oferi asistență. Există două modalități prin care poți intra în contact cu reprezentanții Axi Card:

 1. Telefonic: 031.90.33.
 2. Email: help@axi-card.ro.

 

11. Compară credite de nevoi personale

Cauți cel mai avantajos credit de nevoi personale? Compară credite de nevoi personale aici!

12. AXI Card Pareri – Întrebări frecvente

Ce se întâmplă dacă nu plătesc la timp?

Cardurile AXI impun penalități de întârziere la plată. Începând cu a doua lună în care cel puțin suma minimă nu a fost achitată, va începe să se aplice o dobândă penalizare de 0,5% pe zi. Această amendă se va calcula pentru 60 de zile și nu va depăși 100 de lei pe lună. În cazul în care întârzierea depășește 60 de zile, se va aplica o penalizare de 12%/an din a 61-a zi până la achitarea integrală a obligației de plată.

Pot aplica pentru AXI Card rău platnicii?

Cu siguranță, IFN-ul are capacitatea de a aproba o linie de credit și pentru persoanele care nu au un istoric impecabil la Biroul de Credit. Ei înțeleg că dificultățile din trecut nu reflectă întotdeauna modul în care individul va gestiona împrumuturile viitoare, motiv pentru care oferă oportunități și celor care sunt înregistrati ca rău-platnici.

Te-am convins?

👉Aplică pentru un AXI Card aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *