ViaConto IFN Pareri 2024 – Imprumut rapid intre 200 si 4.000 lei – Creditareonline.com

ViaConto-Pareri

ViaConto IFN Pareri – Imprumut rapid intre 200 si 4.000 lei

ViaConto IFN este una dintre cele mai populare alegeri din România. Această platformă financiară inovatoare se bucură de numeroase păreri pozitive din partea clienților săi. În acest articol, vom analiza experiențele și recenziile utilizatorilor ViaConto IFN. Descoperă de ce atât de mulți oameni aleg ViaConto IFN pentru nevoile lor financiare urgente și află mai multe despre modul în care această instituție financiară poate să te ajute.

1. Prezentare generală Viaconto IFN

Sumă maximă creditată 4000 lei
Dobândă zilnică 1 % atât pentru clienții noi cât și pentru cei existenți
Perioadă de rambursare 5 – 30 zile
Debitarea directă a datoriei de pe card Nu
Posibilitate de plată numerar Da, la punctele de lucru ale oricărei instituții bancare
Vârsta minimă a aplicantului 20 ani
Venit minim 300 lei

2. Cine este Viaconto IFN?

 • Viaconto este o instituție financiară nebancară, fiind parte a grupului VIA SMS, care își desfășoară activitatea în diverse țări precum Letonia, Spania, Cehia, Polonia și Suedia. Înregistrată la Oficiul Registrului și Comerțului de lângă Tribunalul București sub numărul J40/10149/28.07.2016, cu CUI 36368519, IFN VIACONTO MINICREDIT S.A. se regăsește și în Registrul General al BNR cu numărul RG PJR-41-110321/26.01.2017, precum și în Registrul Special al BNR sub numărul RS PJR 41 110108/18.05.2018.
 • Instituțiile financiare nebancare, cunoscute sub acronimul IFN-uri, reprezintă entități reglementate de lege, specializate în acordarea de credite. Aceste împrumuturi sunt, în general, pe termen scurt și în cuantumuri mici. Popularitatea în creștere a acestor organizații a condus la creșterea anuală a numărului de IFN-uri pe piața financiară.
 • Via Conto se afirmă ca o Instituție Financiară Nebancară prin intermediul căreia poți accesa rapid un credit într-un interval relativ scurt. Suma creditelor acordate variază între 200 și 4000 de lei. Cu toate acestea, clienții noi se limitează la un împrumut de maxim 1000 de lei inițial. Pe măsură ce îți vei achita datoriile la timp, poți obține o creștere a limitei de creditare, până la limita maximă de 4000 de lei menționată anterior. Perioada de rambursare a creditului se încadrează între 7 și 30 de zile.

viaconto-ifn-pareri

3. Avantajele Viaconto IFN

Prin intermediul Via Conto, te bucuri de numeroase avantaje:

 • Accesezi cu ușurință credite rapide, având posibilitatea de a împrumuta sume până la 4.000 de lei.
 • Beneficiezi de o dobândă zilnică avantajoasă, de numai 1% pe zi.
 • Poți aplica rapid pentru un împrumut online, totul desfășurându-se într-un mod simplu și eficient.
 • Fără cerința de a furniza garanții sau prezenta un garant.
 • Transfer rapid al fondurilor către clienții băncilor partenere.
 • De asemenea, Via Conto oferă opțiuni variate, inclusiv împrumuturi sub forma unei linii de credit, cu facilități diverse precum opțiuni flexibile de rambursare, o plată minimă de 5% din suma principală și posibilitatea de a efectua retrageri.

4. Cerințe necesare pentru a accesa împrumutul Viaconto IFN

Pentru a beneficia de serviciile oferite de ViaConto, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

 • Ai între 20 și 65 de ani.
 • Ești cetățean român și poți furniza o copie sau fotografie a cărții tale de identitate personală valabilă.
 • Nu ai datorii active, deoarece persoanele cu un scor negativ la Biroul de Credit pot fi respinse.
 • Prezinți o dovadă a veniturilor periodice, precum salariu, pensie, ajutor de șomaj etc.
 • Ai un cont bancar activ, o adresă de email personală și un număr de telefon mobil.

Nu este necesar să furnizezi nicio garanție pentru suma împrumutată.

5. Viaconto IFN – dobanda

Dobanda unui credit rapid Viaconto este 1% pe zi

6. Viaconto contul meu – Pași pentru a solicita un împrumut

Iată pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a accesa un împrumut Viaconto IFN:

viaconto_ro

 👉 APLICĂ ACUM

 • Pasul 2: Selectați suma pe care o doriți și veți vedea detalii despre costurile împrumutului. Completați formularul cu informațiile dvs. și apăsați butonul Continuați. (Dacă sunteți un client anterior care a accesat un împrumut de la ei, atunci pur și simplu conectați-vă la contul dvs. de client existent. Puteți găsi un buton în partea dreaptă sus a formularului numit Verifică contul)
 • Pasul 3: Încărcați documentele necesare, cum ar fi transcrieri sau extrase de cont.
 • Pasul 4: Operatorul vă va examina solicitarea și va răspunde cât mai curând posibil (timpul de așteptare poate fi de până la 15 minute). Odată ce cererea dumneavoastră este aprobată, suma împrumutului va fi transferată în contul bancar specificat în cererea completată.

7. Viaconto IFN Rambursare – Viaconto IFN Plata

Viaconto IFN se angajează să ofere soluții convenabile pentru rambursarea împrumuturilor dumneavoastră, oferind o varietate de opțiuni:

 • Plată online: puteți rambursa suma împrumutului direct de pe site-ul lor, introducând informațiile personale ale cardului. Fondurile vor fi retrase automat la data rambursării.
 • Transfer bancar: Rambursările pot fi efectuate de la orice sucursală bancară în care aveți un cont, prin transfer bancar către unul dintre conturile Via Conto.
 • Plătiți prin ZebraPay: este de remarcat faptul că aveți opțiunea de a plăti prin ZebraPay, un terminal de plată a facturilor utilizat pe scară largă în toate orașele mari.

Via Conto se străduiește să ofere flexibilitate și accesibilitate clienților săi, facilitând procesul de rambursare a datoriilor în moduri care se potrivesc diferitelor preferințe și nevoi financiare.

8. Viaconto IFN în comparație cu alte IFN-uri

Viaconto IFN Viva Credit CreditPrime
20 ani 22 ani 20 ani
4000 lei 3.000 lei pentru creditele rapide și 20.000 lei pentru linia de credit 10000 lei
1 % atât pentru clienții noi cât și pentru cei existenți 0.4 % 0 % pentru clienții noi și între 0.5 și 0.99 % pentru clienții existenți
5 – 30 zile 5 – 30 zile creditul rapid, 12 luni linia de credit 30 zile cu dobândă 0 și până la 24 luni ca linie de credit

9. Viaconto IFN contactaţi

Viaconto IFN pune la dispozitia clientilor urmatoarele date de contact:’

 

10. Viaconto IFN Pareri – Întrebări frecvente

Ce se întâmplă dacă nu plătesc la timp?

 • În situația în care se înregistrează întârzieri în efectuarea plăților, Viaconto IFN aplică penalități în cuantumul de 1,29% pentru fiecare zi de întârziere, începând de la data scadenței.
 • Viaconto IFN-ul subliniază că, în ipoteza în care beneficiarul împrumutului nu rambursează creditul, dobânda și comisioanele scadente în termen de 30 de zile de la data scadentă, creditorul are dreptul să considere contractul de credit reziliat/denunțat, fără necesitatea altor formalități prealabile și fără intervenția instanței.
 • Împrumutatul va fi responsabil integral pentru costurile asociate recuperării sumelor datorate, prin intermediul procedurilor de executare silită.

Pot rambursa imprumutul Viaconto IFN inainte de termen?

Există opțiunea de a-ți rambursa creditul înainte de termenul stabilit. Notificând creditorul cu 3 zile lucrătoare înainte de data dorită pentru rambursare, te vei bucura de o reducere la totalul costurilor asociate creditului.

11. Sfat pentru tine – Viaconto Pareri

 • Studiază cu atenție contractul de împrumut, examinând cu minuțiozitate toate condițiile și costurile implicate. Acordă o atenție deosebită comisioanelor specificate în document. Asigură-te că examinezi graficul de rambursare pentru a evita depășirea datei de scadență.
 • Familiarizează-te cu penalitățile care pot fi aplicate în cazul în care întârzii plata. Este esențial să fii informat despre orice consecințe asociate întârzierilor în efectuarea plăților.
 • Imprumuturile de la IFN reprezintă soluții financiare pentru necesități urgente sau acoperirea cheltuielilor până la următorul salariu și nu ar trebui considerate ca opțiuni ideale de împrumut.
 • Ca o regulă generală, evită să împrumuți mai mult de 25-30% din venitul tău lunar, pentru a-ți menține echilibrul financiar și pentru a preveni eventuale dificultăți în rambursarea împrumutului.

Te-am convins?

👉Aplică pentru un împrumut Viaconto aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *