Hora Credit Pareri 2024: Împrumut până la 364 de zile! – 0% pentru clienții noi.

hora credit dobânda 0%.

Hora Credit Pareri 2024: Împrumut până la 364 de zile! – 0% pentru clienții noi.

Hora Credit Pareri: Poți obține un credit de nevoi personale până la 10.000 lei, scadența liniei de credit este la 12 luni.

1. Prezentare generală Hora Credit

Sumă maximă creditată 3000 lei credite rapide și 10.000 lei împrumuturi nevoi personale
Dobândă zilnică 0 % pentru clienții noi; 2 % pentru clienții existenți
Perioadă de rambursare 30 zile cu dobândă 0 și până la 6 luni ca linie de credit
Debitarea directă a datoriei de pe card Da
Posibilitate de plată numerar Da, la orice bancă, în contul Hora Credit
Vârsta minimă a aplicantului 19 ani
Venit minim 500 lei

2. Ce este Hora Credit?

Hora Credit este o Instituție Financiară Nebancară cu sediul în București, care operează pe piața din România din 2016. Hora Credit IFN oferă acces la credite de urgență de la 100 la 3000 lei. Se remarcă pe locul 11 în clasamentul celor mai avantajoase credite nebancare și acest lucru se datorează a cel puțin două aspecte importante: este un IFN care acordă credite restanțierilor, iar primul împrumut vine întotdeauna fără dobândă.

horacredit login

3. Avantajele Hora Credit 

Avantajele pe care Hora Credit le aduce sunt foarte notabile:

 • Oportunitatea de a beneficia de un împrumut fără dobândă de până la 3000 de lei pentru clienții noi, pe o perioadă de maximum 30 de zile.
 • Întregul proces de înregistrare și confirmare se face rapid și eficient.
 • Poți avea bani în cont în doar 15 minute după finalizarea cererii de credit. Această viteză în procesul de creditare aduce mai multă comoditate și accesibilitate clienților.
 • Nu necesită nicio formă de garanție sau implicare ipotecară.

4. Cerințe necesare pentru a accesa împrumutul Hora Credit

Pentru a beneficia de serviciile Hora Credit, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

 1. Să fii în intervalul de vârstă între 19 și 75 de ani.
 2. Să fii cetățean român și să poți furniza o copie sau fotografie după cartea ta de identitate personală valabilă.
 3. Prezintă o copie sau fotografie a extrasului de cont bancar pentru a confirma venitul lunar.
 4. În cazul în care nu poți obține un extras de cont, poți demonstra veniturile prin intermediul unui contract de închiriere, drepturi de autor, fluturaș de salariu sau talon de pensie.
 5. Ai nevoie de o adresă de email personală, un număr de telefon mobil și un cont bancar.

Nu este necesar să aduci nicio garanție pentru suma împrumutată.

Un scor negativ la Biroul de Credit nu va afecta aprobarea împrumutului, însă în funcție de acesta, Hora Credit va stabili suma maximă pe care o poți accesa.

Cerințe necesare pentru a accesa împrumutul

5. Hora Credit – dobanda

Pentru clienții noi, dobânda zilnică este de 0%, în timp ce pentru clienții existenți este de 2%. Perioadele de rambursare încep de la 30 de zile cu dobândă 0% pentru clienții noi și durează până la 6 luni.

6. Contul meu Hora Credit – Pași pentru a solicita un împrumut

Mai jos sunt pașii necesari pentru a solicita un împrumut de la Hora Credit:

 • Pasul 1: Vizitați site-ul Hora Credit 👉 Hora Credit Website
  Selectați suma și termenul corespunzător, apoi faceți clic pe APLICĂ ACUM. Veți vedea detalii despre costul împrumutului.

horacredit_ro

👉 APLICĂ ACUM

 • Pasul 2: Veți fi redirecționat către pagina pentru a vă completa numele complet și numărul de telefon pentru a vă înregistra.
 • Pasul 3: Primiți un cod unic pe telefonul mobil pe care îl veți folosi pentru a vă autentifica numărul și numele.
 • Pasul 4: În această etapă, Hora Credit va solicita și alte informații pentru înregistrare. Odată înregistrat, veți putea accesa contul dvs. conectându-vă la contul de autentificare Hora Credit. Dacă aveți dificultăți sau nu puteți completa formularul, un reprezentant Hora Credit vă va suna în câteva minute pentru a vă ajuta.
 • Pasul 5: Reprezentantul Hora Credit va examina cererea de împrumut. Veți primi un SMS și un e-mail cu decizia dacă procesul de înregistrare a fost finalizat corect. Poți verifica starea solicitării în contul tău creat pe platforma Hora Credit. Fondurile dvs. pot fi transferate în 15 minute de la aprobare, dar nu mai târziu de 24 de ore lucrătoare.

7. Hora Credit Rambursare – Hora Credit Plata

Hora Credit facilitează procesul de restituire prin oferirea mai multor opțiuni:

 • Transfer Bancar: Poți efectua viramentul direct la sucursala băncii sau prin internet banking către unul dintre conturile IFN-ului.
 • Plata Online Hora Credit: Poți achita suma datorată cu cardul bancar, acceptându-se plăți cu Visa, Maestro sau Mastercard.
 • Plată prin ZebraPay: Ca o inovație, Hora Credit aduce posibilitatea de a efectua plăți prin intermediul ZebraPay, un terminal utilizat pentru achitarea facturilor și disponibil în toate orașele mari.

8. Hora Credit în comparație cu alte IFN-uri

Hora Credit Viva Credit CreditPrime
19 ani 22 ani 20 ani
3000 lei credite rapide și 10.000 lei împrumuturi nevoi personale 3.000 lei pentru creditele rapide și 20.000 lei pentru linia de credit 10000 lei
0 % pentru clienții noi; 2 % pentru clienții existenți 0.4 % 0 % pentru clienții noi și între 0.5 și 0.99 % pentru clienții existenți
30 zile cu dobândă 0 și până la 6 luni ca linie de credit 5 – 30 zile creditul rapid, 12 luni linia de credit 30 zile cu dobândă 0 și până la 24 luni ca linie de credit

 

hora credit pareri

👉 APLICĂ ACUM

9. Hora Credit contact

Puteți contacta Hora Credit prin:

 1. Email: info@horacredit.ro și Collection@horacredit.ro
 2. Telefon: 40 318 10 10 72 și +40 318 18 18 18

 

10. Hora Credit Pareri – Întrebări frecvente

Ce se întâmplă dacă nu plătesc la timp?

În caz de întârziere a plății, Hora Credit va aplica o penalizare de 1% pe zi de la data scadenței. Acestea se aplică soldului restant al împrumutului, excluzând dobânda neplătită.

Pentru clienții noi care se bucură de o dobândă de 0% atunci când se împrumută rapid și nu achită datoria la timp, soldul dobânzii va fi recalculat la 1% din valoarea creditului, astfel încât dobânda preferențială de 0% nu va mai fi disponibilă aplica

Pot rambursa imprumutul Hora Credit inainte de termen?

Hora Credit pune la dispoziția clienților săi opțiunea de rambursare anticipată a creditului. În cazul efectuării unei rambursări anticipate, clientul va obține o reducere proporțională a dobânzii datorate pe întreaga durată a contractului. Această reducere este echivalentă cu dobânda aferentă perioadei dintre data la care creditul este restituit și data scadentă.

11. Sfat pentru tine – Hora Credit Pareri

 1. Analizează cu atenție contractul de împrumut, examinând toate condițiile și costurile implicate.
 2. Acordă o atenție specială comisioanelor menționate în document.
 3. Verifică graficul de rambursare pentru a evita depășirea datei scadente.
 4. Informează-te cu privire la penalitățile aplicate în cazul întârzierii plății.
 5. Pentru a-ți menține echilibrul financiar, evită să împrumuți mai mult de 25-30% din venitul tău lunar.
 6. Instituțiile Financiare Nebancare oferă credite urgente, ceea ce înseamnă că acestea sunt aprobate în doar câteva ore. Recomandăm utilizarea acestui produs doar în situații de urgență reală. (De exemplu, achiziționarea unui nou telefon nu reprezintă o urgență!)

12. Concluzie Hora Credit

Hora Credit oferă posibilitatea obținerii unui credit de nevoi personale de până la 10.000 lei, o sumă considerabilă ce poate acoperi nevoi esențiale sau să fie utilizată pentru un împrumut rapid cu una dintre cele mai mici rate de dobândă de pe piață.

Pentru a solicita un credit de la această Instituție Financiară Nebancară, trebuie doar să accesezi pagina principală a site-ului lor și să selectezi suma dorită și perioada în care poți rambursa împrumutul. Apoi, completezi datele cu caracter personal. Procesul de aprobare durează cel mult 48 de ore, iar după ce primești contractul de împrumut, îl semnezi și îl retrimiți la Hora Credit, suma împrumutată îți va fi transferată în contul personal bancar.

Toate informațiile referitoare la condițiile de creditare, dobânzi, costuri, comisioane și formulele de calcul a sumelor penalizatoare sunt disponibile pe site-ul Hora Credit și în secțiunea “Termeni și condiții”.

Te-am convins?

👉Aplică pentru un împrumut Hora Credit aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *