Banci Care Acorda Credit Cu Istoric Negativ – Credite Restantierilor

banci-care-acorda-credit-cu-istoric-negativ

Banci Care Acorda Credit Cu Istoric Negativ – Banci Care Acorda Credite Restantierilor

Dacă nu beneficiați de un investitor generos dispus să vă susțină financiar ideea de afacere, veți căuta, probabil, ajutor financiar din partea băncilor care acceptă creditarea cu istoric negativ.
Realitatea este că această căutare nu va fi simplă. Accesarea finanțării rămâne un obstacol major în demararea unei afaceri. Dacă nu aveți active personale substanțiale, opțiunile sunt limitate și complicate. În special pentru start-up-uri și afaceri mici, obținerea unui credit este o provocare. Băncile manifestă rezerve în fața riscului asociat noilor afaceri, astfel încât standardele de creditare sunt, de regulă, riguroase.
În ziua de azi, creditarea cu un istoric negativ de plată este o provocare majoră pentru mulți. Totuși, anumite bănci s-au adaptat și ofertează soluții pentru aceia care se află în această situație.
banci-care-acorda-credit-cu-istoric-negativ
banci-care-acorda-credit-cu-istoric-negativ

Ce înseamnă un istoric negativ?

Istoricul negativ indică dificultăți anterioare în gestionarea obligațiilor financiare, precum întârzieri la rate sau restanțe. Aceste dificultăți pot fi legate de probleme cu diverse instituții financiare. A deține un istoric negativ te plasează în categoria celor cu un risc sporit în fața băncilor și altor entități financiare, reducând șansele de împrumut sau de acces la produse financiare diversificate.

Ce bănci acordă împrumuturi pentru persoane cu istoric negativ?

Creditele destinate celor cu istoric negativ sunt extrem de challenging de obținut. Cu toate acestea, anumite bănci s-au adaptat și ofertează astfel de credite. Deși băncile impun cerințe riguroase, precum venituri constante și garanții solide, instituțiile financiare nebancare sunt mai permisive în termeni, deși aplică dobânzi mai crescute pentru a compensa riscul asociat cu clienții cu istoric negativ.

Instituțiile financiare nebancare mari nu sunt singurele care pot acorda credite persoanelor cu istoric negativ. Astfel de soluții sunt furnizate de IFN-uri de dimensiuni reduse și mijlocii. Vizitați site-ul creditareonline.com/credit-ifn/ pentru a vedea IFN fara verificare in Biroul de Credit. Abilitatea lor de a se adapta condițiilor este principala diferență care le diferențiază pe aceste entități financiare. IFN-urile de dimensiuni mai mici oferă diversitate și opțiuni suplimentare pentru cei cu istoric negativ, în timp ce giganții financiari se confruntă frecvent cu cerințe ridicate.

Lista instituțiilor ce acordă credite celor cu istoric negativ la Biroul de Credit:

 1. Hora Credit
 2. Credity
 3. Viva Credit
 4. Viaconto
 5. Credit Prime
 6. Credit Fix
 7. Ferratum
 8. CreditYes
 9. Credit7
 10. Smile Credit
 11. Provident
 12. Credius
Lista completă an IFN-urilor care oferă împrumuturi rapide este afișată pe prima pagină a site-ului CreditareOnline. Majoritatea acestor IFN-uri sunt recunoscute pentru criteriile lor de eligibilitate foarte permisive și timpul scurt de acordare a împrumutului.

lista_ifn_care_acorda_credite_online

Lista alte banci care acorda credit cu istoric negativ:

 1. OTP
 2. BRD
 3. Patria Bank
 4. CEC
 5. FinComBank
 6. ING
 7. Banca Transilvania
 8. Libra
 9. Alpha Bank
 10. Banca Românească
 11. Raiffeisen
Este important să rețineți că băncile menționate nu concediază direct împrumuturi persoanelor cu un istoric negativ; mai degrabă, cer să îndeplinească anumite criterii.
Este esențial să conștientizezi faptul că majoritatea băncilor comerciale aplică dobânzi suplimentare persoanelor cu istoric de plată necorespunzător.
Condițiile generale pe care o bancă le consideră în acordarea unui credit unui debitor pot implica:
 • Venit consistent din salariu sau pensie.
 • Stabilitate ocupațională pe termen lung.
banci-care-acorda-credite-restantierilor
banci-care-acorda-credite-restantierilor

Cum să obțineți un credit de la bănci cu un istoric negativ?

În etapele preliminare ale căutării unui credit de afaceri, esențial este să definiți clar suma necesară și destinația fondurilor. Această claritate va restrânge lista de opțiuni și va facilita identificarea creditorilor potriviți. Recomandarea este să utilizați un calculator specializat pentru a estima suma necesară și a vă orienta către tipul optim de împrumut. Acest instrument vă va oferi și o previzualizare clară a ratelor lunare.
 1. Dobânda: Nivelul dobânzii la un împrumut de la instituții care acordă credite cu istoric negativ este influențat de evaluarea dvs. de credit, specificul creditorului și natura împrumutului.
 2. Modalitățile de rambursare: E important să știți că rambursarea se face în mod constant până la achitarea completă a sumei împrumutate. Totuși, unele entități financiare propun flexibilitate în termeni, inclusiv opțiunea de plăți parțiale până la finalizarea rambursării.
 3. Pentru a vă maximiza avantajele și a alege cel mai potrivit tip de împrumut, familiarizați-vă cu diversele oferte și înțelegeți mecanismele fiecăreia.

Cum poți scăpa de istoric negativ?

Pentru a corecta un istoric de credit negativ, există strategii esențiale de urmat. În primul rând, verifică riguros informațiile din raportul tău de credit. Dacă detectezi inexactități, contactează imediat entitatea financiară responsabilă pentru a soluționa problema.
În al doilea rând, asigură-te că achizițiile și plățile tale sunt la zi cu orice instituție financiară. Dacă apar întârzieri neașteptate, comunică transparent cu entitatea corespunzătoare, detaliind circumstanțele tale.

Când să aplici pentru un credit dacă ai un istoric negativ?

Indiferent de istoricul tău financiar, este crucial să conștientizezi că împrumuturile IFN sunt adesea asociate cu costuri ridicate și ar trebui evitate în majoritatea cazurilor, rezervându-le pentru situații urgente.
Abordați cu atenție IFN-urilor dacă ați ajuns într-un impas financiar și par să fie o opțiune. Asigurați-vă că aveți cunoștințele necesare pentru a înțelege complet implicațiile financiare și pentru a putea gestiona rambursarea în termen înainte de a vă angaja.
Înainte de a te decide asupra unui împrumut, fie el de la o bancă sau IFN, ar fi înțelept să consulți un specialist financiar autorizat pentru a te asigura că faci cea mai informată alegere.

2 thoughts on “Banci Care Acorda Credit Cu Istoric Negativ – Credite Restantierilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *