Credius IFN Pareri 2024: Împrumuturi până la 50.000 lei. Tot ce trebuie să știi.

credius_ifn-pareri

Credius IFN Pareri 2024: Împrumuturi până la 50.000 lei. Tot ce trebuie să știi.

1. Prezentare generală Credius IFN

Sumă maximă creditată 50000lei
Dobândă lunară Începând de la 38 %
Perioadă de rambursare 6 – 60 luni
Debitarea directă a datoriei de pe card Nu
Posibilitate de plată numerar Da
Vârsta minimă a aplicantului 18 ani
Venit minim 700 lei

2. Ce este Credius IFN?

Credius, o entitate financiară nebancară cu investiții străine, face parte din conglomeratul NCH (New Century Holdings din Statele Unite ale Americii).

În țara noastră, Credius IFN SA a început activitatea în 2013 și a devenit de-a lungul timpului unul dintre principalii furnizori de credite din România.

Prin intermediul lor, puteți obține împrumuturi doar cu prezentarea buletinului, în sume de până la 50.000 lei, la dobânzi anuale începând de la 38%, cu perioade de rambursare cuprinse între 6 și 60 luni.

credius_ifn-pareri

3. Avantajele Credius IFN

 1. Procesul de solicitare a creditului este simplificat pentru a vă ușura experiența.
 2. Puteți accesa cu ușurință împrumutul Credius online sau vizitând una dintre locațiile noastre fizice.
 3. Credius vă oferă posibilitatea de a primi bani de la vârsta de 18 ani fără limită de vârstă, ceea ce este ideal pentru pensionari.
 4. Suma maximă pe care o poți împrumuta este de 50.000 de lei, iar procesul de aprobare este extrem de rapid.
 5. Termenele de creditare sunt mai lungi decât majoritatea concurenților, până la 5 ani.
 6. Beneficiezi de dobânzi competitive și poți aplica pentru un împrumut chiar dacă ai un istoric de credit prost.
 7. Datoria poate fi achitată din timp, oferindu-vă flexibilitate în gestionarea finanțelor.
 8. Credius vă oferă o varietate de soluții de rambursare a datoriilor pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră financiare personale.

4. Cerințe necesare pentru a accesa împrumutul Credius IFN

Mai jos sunt condițiile pe care trebuie să le îndepliniți pentru a vă înscrie:

 • Trebuie să aibă 18 ani sau mai mult.
 • Să fii cetățean român și să furnizezi o fotografie a unei cărți de identitate validă.
 • Este necesară dovada unui venit lunar stabil de minim 700 lei, care poate fi prezentată prin fișe de salariu, de pensie sau extrase de cont care confirmă sumele din dividende, chirie etc.
 • Aveți un număr de telefon mobil și o adresă de e-mail la care puteți fi contactat.
 • Ar trebui să aveți un card bancar sau să puteți primi bani la ghișeul băncii.

Notă: Puteți aplica și dacă sunteți deja înregistrat la Biroul de Credit, dar trebuie să rețineți că nu veți beneficia de cele mai favorabile condiții de creditare.

5. Credius IFN – dobanda

DAE poate varia semnificativ în funcție de istoricul de credit și de venitul solicitantului. Acesta pleacă de la 45,69%, ajungând la un maxim de 525,05%. Ratele dobânzilor sunt foarte afectate de valoarea creditului și perioada de rambursare. Pentru toate tipurile de credite, clienții au dreptul de a alege un sistem de dobândă descendentă, oferind dobânzi mai preferențiale. Aceasta înseamnă că în primele luni, suma plătită de clienți este mai mare, apoi scade treptat, rezultând tarife medii mai mici.

Pentru detalii exacte, va recomandam sa contactati firma pentru a primi o oferta personalizata, adaptata optim nevoilor dumneavoastra.

6. Credius contul meu – Pași pentru a solicita un împrumut

Procesul de aplicare este incredibil de simplu. Iată pașii de urmat:

Pasul #1: Vizitați site-ul Credius IFN 👉 Credius Website
Selectați suma și termenul corespunzător, apoi faceți clic pe APLICĂ ACUM. Veți vedea detalii despre costul împrumutului.

credius_contul_meu_1

👉 APLICĂ ACUM

Pasul #2:Pe pagina pe care o vei accesa, vei fi solicitat să acorzi consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și să acorzi permisiunea de a utiliza camera dispozitivului tău.

credius_contul_meu_2

Pasul #3:Odată ce ai acordat accesul la cameră, poți realiza o fotografie a cărții tale de identitate, iar datele tale vor fi completate automat în sistem.

Pasul #4: Reprezentantul Credius IFN va examina cererea de împrumut. Veți primi un SMS și un e-mail cu decizia dacă procesul de înregistrare a fost finalizat corect. Poți verifica starea solicitării în contul tău creat pe platforma Credius IFN. Fondurile dvs. pot fi transferate în 15 minute de la aprobare, dar nu mai târziu de 24 de ore lucrătoare.

7. Rambursare Credius – Credius Plata Online

Rambursarea unui împrumut online de la Credius este extrem de convenabilă, vei avea la dispoziție 5 modalități prin care vei putea plăti ratele lunare:

 • Plată în numerar la ghișeele celor patru bănci partenere.
 • Transfer bancar prin ordin de plată din orice bancă, direct în contul Credius.
 • Plată în numerar la oricare dintre sediile companiei.
 • Utilizarea tuturor punctelor de încasare Qiwi sau SelfPay pentru a efectua plăți.
 • Efectuarea plății în numerar la punctele de lucru ale Poștei Române.

Această diversitate de opțiuni îți oferă flexibilitatea de a alege metoda care se potrivește cel mai bine nevoilor tale financiare și preferințelor tale personale.

8. Credius IFN în comparație cu alte IFN-uri

Credius IFN Viva Credit Ferratum IFN
18 ani 22 ani 21 ani
50000 lei 3.000 lei pentru creditele rapide și 20.000 lei pentru linia de credit 10000 lei 
Începând de la 38 % 0.4 % Pentru linia de credit 0 % în primele 30 zile, ulterior 0.4022 % pe zi, iar pentru creditul de nevoi personale între 60 % și 144 % pe an
Perioadă de rambursare 6 – 60 luni 5 – 30 zile creditul rapid, 12 luni linia de credit 12 luni pentru linia de credit și 18 luni pentru creditul de nevoi personale

9. Credius contact

Puteți contacta Credius IFN prin:

 • Telefon: 031 9005
 • Email: salut@credius.ro

Program de lucru:

 • L-V de la 8:00 la 20:00
 • S de la 09:00 la 17:30 si D – Liber

10. Credius Pareri – Întrebări frecvente

Ce se întâmplă dacă nu plătesc la timp?

Este binecunoscut faptul că companiile care furnizează împrumuturi rapide aplică penalități în caz de întârziere la plată. Această dimensiune poate contribui la majorarea costului total al creditului pentru clienți, reprezentând astfel o situație pe care ar fi preferabil să o eviți.

Pot rambursa imprumutul Credius IFN inainte de termen?

IFN-ul încurajează restituirea anticipată a creditului, oferind beneficii semnificative clienților care optează pentru această opțiune și contribuind la reducerea costurilor totale ale creditului. Pentru a afla mai multe sau pentru a iniția procesul de rambursare anticipată, te poți conecta direct prin numărul de telefon, email contact.

Iată câteva avantaje ale rambursării anticipate a creditului:

 • Nu vei fi supus unei compensații pentru rambursarea anticipată, așa cum se întâmplă adesea cu alți creditori de pe piață.
 • În schimb, vei beneficia de o bonificație, cu valori cuprinse între 0.075% și 4.425% din valoarea creditului, în funcție de momentul în care se efectuează rambursarea.

După ce împrumutul este aprobată, cât timp îmi va lua banii?

Credius se angajează să rezolve cererile de credit într-un interval de timp cât mai scurt posibil. Prin urmare, este posibil să primești împrumutul în doar 2 ore, în cazul în care cererea ta de credit este aprobată.

11. Sfat pentru tine – Credius Pareri

 • Împrumuturile rapide sunt concepute pentru a răspunde situațiilor de criză sau nevoilor medicale urgente și nu ar trebui folosite pentru achiziții impulsive de bunuri.
 • Atunci când alegeți un împrumut rapid fără documente, este responsabilitatea dumneavoastră să îl gestionați cu atenție pentru a evita orice penalități.
 • Este important să revizuiți cu atenție întregul contract înainte de a semna pentru a înțelege toți termenii și condițiile relevante.
 • Asigurați-vă că plătiți ratele la timp și, dacă situația dvs. financiară o permite, luați în considerare achitarea anticipată a împrumutului.

Aceste măsuri vă vor ajuta să vă gestionați împrumutul în mod responsabil și să evitați consecințe serioase.

12. Concluzie Credius Pareri

 • Conceptul de credit evocă multe asocieri semantice diferite pentru oameni. Pentru unii, este un colac de salvare într-o situație financiară dificilă, în timp ce alții evită cu fermitate această opțiune. Daca te numeri printre cei care doresc sa evite dificultatile financiare, Credius ofera posibilitatea de a primi asistenta financiara.
 • Credius IFN se remarcă prin faptul că oferă sume mari de bani sub formă de împrumuturi persoanelor fizice, de până la 50.000 de lei, cu o perioadă de rambursare de până la 5 ani.
 • Ratele dobânzilor asociate acestor împrumuturi sunt rezonabile dacă îndepliniți toate cerințele de credit și nu sunteți în stare de nerambursare, cu DAE începând de la 45,69%.
 • Cu toate acestea, cei cu scoruri FICO scăzute sau cei înregistrați la Biroul de Credit se confruntă cu costuri semnificativ mai mari, cu APR până la 525,05%.
 • Pentru a vă face o imagine clară a costului unui credit Credius ro, vă recomandăm să depuneți o cerere de credit și să citiți cu atenție termenii contractului după ce îl primiți.
 • Dacă simțiți că suma de plătit este prea mare, nu este necesară semnarea unui contract, aceasta vă va evita orice obligații financiare. Împrumuturile online de la Credius se adaptează diferitelor tipuri de persoane, fie că lucrează, sunt pensionari sau lucrează pe cont propriu.

Te-am convins?

👉Aplică pentru un împrumut Credius IFN aici!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *